جستجو برای:
سبد خرید 0
  • مقالات
    • سرمایه گذاری
    • آموزش بورس
    • روانشناسی بورس
    • تحلیل تکنیکال
    • استراتژی معاملاتی
  • دانلود رایگان
  • رها رادیوجدید
  • رها تی‌ویداغ
  • رویدادها
  • محصولات
  • تماس
    • اطلاعات تماس
    • ارسال تیکت پشتیبانی
رها سرمایه
ورود
[suncode_otp_login_form]

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

یا

ارسال مجدد کد تایید (00:30)

از Google استفاده کنید
یا از شبکه های اجتماعی استفاده کنید
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

ارسال مجدد کد تایید (00:30)
  • 02191013424
  • Mailer@rahasarmaye.com
  • مطالب سایت
  • علاقمندی ها
رها سرمایه
  • مقالات
    • سرمایه گذاری
    • آموزش بورس
    • روانشناسی بورس
    • تحلیل تکنیکال
    • استراتژی معاملاتی
  • دانلود رایگان
  • رها رادیوجدید
  • رها تی‌ویداغ
  • رویدادها
  • محصولات
  • تماس
    • اطلاعات تماس
    • ارسال تیکت پشتیبانی
شروع کنید
0

8گام برای معاملات پرسود با حفظ شغل تمام‌وقت

16 بهمن 1396
ارسال شده توسط ابراهیم شمسی
آموزش بورس
()

اگر شما به‌صورت تمام‌وقت درجایی مشغول به کار باشید و بخواهید با بهره جستن از وقت‌های آزادتان، یک معامله‌گر حرفه‌ای در بورس شوید، باید خودتان را برای رویارویی با یک چالش بزرگ آماده کنید.

به نظر اکثر افراد، ترک کار فعلی باهدف تبدیل‌شدن به یک معامله‌گر حرفه‌ای، مطلقاً منطقی نیست!

پیش‌تر طی مقاله‌ی جداگانه‌ای ۷ نکته قبل از شروع فعالیت در بورس  را برایتان شرح دادیم؛ گفتیم که اولین و مهم‌ترین نکته این بود که شغل فعلی خود را دودستی بچسبید!

 بااین‌حال، شما می‌توانید با رعایت نکاتی با حفظ کار تمام‌وقتتان، هم مهارت‌های معامله‌گری‌تان در بورس را بهبود ببخشید و هم‌زمان کافی برای دنبال کردن علایق و گذراندن وقت با خانواده‌تان پیدا کنید که در ادامه بدان‌ها اشاره خواهد شد:

1- سبک معامله‌گری مناسب خودتان را پیدا کنید

پیدا کردن سبک معامله‌گری مناسب با تیپ شخصیتی و برنامه‌ریزی و اهدافتان بسیار مهم است. این مسئله تا حدودی تابع روش سرمایه‌گذاری  شماست؛ عموماً معامله‌گران با دو سبک معامله‌گری میان‌مدت و معامله‌گری روزانه مواجه هستند.

معامله‌گری در بورس به سبک میان‌مدتی اغلب برای معامله‌گرانی که طی روز، زمان و دسترسی محدودتری به نمودارها دارند، مناسب است. به‌عنوان یک معامله‌گر میان‌مدت، آخر هفته‌ها و قبل یا بعد از ساعات کاریتان تحلیل‌های خود را انجام می‌دهید و صبح شنبه، معاملاتتان را اجرا و مدیریت می‌کنید. این قبیل معامله‌گران مجبور نیستند در تمامی اوقات روز بازار را زیر نظر داشته باشند که خود این کار وقت آزاد بیشتری در اختیارشان قرار می‌دهد.

با بررسی برنامه هفتگی و ویژگی‌های شخصیتتان ببینید که کدام سبک مناسب شماست؛ سپس بازارها و ابزارهای معاملاتی خود را نیز بر همان اساس انتخاب کنید.

2- به سیستم معاملاتی خود وفادار بمانید

پریدن از یک سیستم به یک سیستم دیگر و تغییر روش معامله‌گری در بورس، هرچند وقت یک‌بار یکی از اشتباهات بزرگ و عمده در معامله‌گری است. این قبیل معامله‌گران هیچ‌وقت شاهد پیشرفت‌های واقعی و ملموس در معاملاتشان نبوده و اگر نتوانید خودتان را مقید به پیروی از یک سیستم و تلاش برای کسب نتیجه از همان سیستم بکنید، موفق به کسب سود نخواهید شد.

هیچ سیستم معامله‌گری از همان ابتدا جواب نخواهد داد؛ باید خودتان را برای مواجه با این قبیل واقعیات آماده کنید. بدانید این امر کاملاً طبیعی است و با آن نجنگید؛ ضمناً یادتان باشد که توجه به این مورد در مسیر موفقیتتان ضروری است.

یک سیستم معاملاتی را برای سال آینده‌تان انتخاب کنید و به خودتان قول دهید که تحت هیچ شرایطی، دوباره آن را تغییر نخواهید داد.

3- چرا من فقط یک ساعت در روز معامله می‌کنم

پنج‌شنبه و جمعه باید مهم‌ترین روزهای هفته برای شما باشند. بسیاری از معامله‌گران حرفه‌ای ۸۰ درصد از تمام بررسی‌ها و تصمیم‌گیری‌های معاملاتی‌شان را در آخر هفته‌ها انجام می‌دهند و طی هفته، زمان اندکی را صرف اعمال تغییرات جزئی می‌سازند.

من به‌شخصه بیش از یک ساعت در روز را به بررسی نمودارها اختصاص نمی‌دهم!

شخصاً پنج‌شنبه‌ها اتفاقاتی که در بازارهای داخلی و جهانی روی‌داده است را مرور می‌کنم و نمودارها و تحلیل‌های مفصلی آماده می‌کنم؛ سطوح مقاومت و حمایت را بررسی می‌کنم و در صورت لزوم، آن‌ها را تغییر می‌دهم؛ سپس بر اساس پایلوت سپیدار  بازار را بررسی می‌کنم و در آخر، معاملات هفته‌ی پیش را با تحلیل‌هایی که هفته‌ی قبل آماده کرده بودم مقایسه می‌کنم.

پس‌ازآن، در طول هفته فقط منتظر تطبیق قیمت بازار با لبه (استراتژی) خود می‌مانم و سناریوهای “اگر این‌طور شود من چه می‌کنم “ را بر اساس اتفاقاتی که طی روز رخ می‌دهد، بروز رسانی می‌کنم. این روش، فقط چند ساعت زمان در آخر هفته می‌گیرد اما وقت زیادی را در طول هفته آزاد می‌کند که برای کارمندان و شاغلان تمام‌وقت بسیارایده آل خواهد بود.

هشدارهای قیمتی واقعاً به شما کمک می‌کنند تا در زمانتان صرفه‌جویی کنید اما متأسفانه این ابزار همیشه نادیده گرفته‌شده است. سعی کنید بعد از اتمام تحلیل و بررسی هفتگی‌تان حتماً از آن استفاده کنید.

4- بهبود و پیشرفت مستمر در معامله‌گری

گفتیم که باید همواره بر اساس یک استراتژی معاملاتی‌ترید کرد و از پریدن از یک روش معاملاتی به روشی دیگر خودداری کنیم؛ اما سؤالی که بعدازآن پیش می‌آید این است که چطور می‌توانم سیستم معاملاتی فعلی ناموفقم را به یک روش معاملاتی سود ده تبدیل کنم؟ اگر می‌خواهید در حرفه‌ی معامله‌گری در بورس پیشرفت کنید، باید دو نکته را به خاطر داشته باشید:

  • بزرگ‌ترین مشکلاتتان را شناسایی کنید. مسئولیت‌پذیر باشید.

اغلب معامله‌گران به‌اشتباه فکر می‌کنند که دلیل عدم موفقیتشان در معاملات، به روش معاملاتی‌شان برمی‌گردد که درنهایت منجر به تغییر آن می‌شوند؛ اما شکست، عموماً ناشی از معامله‌گری نامنظم، عدم رعایت اصول حرفه‌ای و قمار روی معاملات است!

درنتیجه، اولین قدم شما باید شناسایی بزرگ‌ترین مشکلات و متداول‌ترین اشتباهاتتان باشد. معامله‌گرانی که مدام شکستشان را به سیستم معاملاتی‌شان ربط می‌دهند، از مسئولیت‌پذیری طفره می‌روند و به‌جای تلاش برای رفع آن‌ها دنبال بهانه‌اند.

در تعطیلات آخر هفته، ۴۰-۳۰ معامله‌ی اخیرتان را بررسی کنید و ببینید که دلیل ضررهایتان چه بوده است. سپس سه مورد مهم‌تر را به همراه اشتباهات متداولتان مشخص کنید.

  • تفکر فرایند محور

اغلب افراد اصولاً با تفکر هدف محور کارشان را شروع می‌کنند؛ این تفکر، به‌صورت اتوماتیک معاملات موفق را مساوی معاملات خوب و معاملات بد و ضرر را مساوی شکست قرار می‌دهد؛ اما بدانید این طرز فکر، مختص افراد آماتور است!

 معامله‌گران حرفه‌ای، فرایند محور فکر می‌کنند؛ آن‌ها می‌خواهند بفهمند معاملاتشان را چطور انجام داده‌اند و آیا نظم و انضباط لازم را در نحوه‌ی اجرای معاملاتشان رعایت کرده‌اند یا خیر. درنتیجه، با این ذهنیت، اگر مطمئن شوند همه‌ی تلاششان را کرده‌اند، ضرر الزاماً به معنای معامله‌ی بد نخواهد بود.

اهداف پولی برای خود انتخاب نکنید و سعی کنید طی سه ماه آینده به‌صورت سود خزیان به تک‌تک معاملات خود نگاه نکنید. بااینکه کار سختی است اما تأثیر فوق‌العاده‌ای خواهد داشت.

5- شما واقعاً از زندگی‌تان چه می‌خواهید؟

هنگام مطالعه در سایت‌های خارجی به تحقیق جالبی برخوردم؛ این تحقیق نشان می‌داد مردم زندگی‌شان را چطور برنامه‌ریزی می‌کنند.

متوسط افراد شاغل در آمریکا، به‌طور روزانه 7:45 ساعت سرکار هستند؛ 2:09 ساعت تلویزیون نگاه می‌کنند و تنها 25 دقیقه را صرف یادگیری و آموزش خود می‌کنند. به‌علاوه، آن‌ها به‌طور متوسط 8:45 ساعت می‌خوابند که تقریباً یک ساعت از ۸ ساعت پیشنهادی توسط متخصصان بیشتر است.

البته باید به حالشان غبطه بخوریم چون در ایران آمار به‌مراتب بدتر است!

اگر می‌خواهید معامله‌گری در بورس را هوشمندانه دنبال کنید، باید اولویت‌هایتان را تعیین کنید و مطمئن شوید که اقداماتتان هماهنگ با اهدافتان است.

 آیا حاضرید یک ساعت زودتر از روال معمولتان از خواب بیدار شوید، بی‌خیال برنامه‌های تلویزیونی شوید، هر از چند گاهی به‌جای بیرون رفتن با دوستان، در خانه بمانید و این زمان‌ها را بر روی بهبود مهارت‌های معامله‌گری‌تان سرمایه‌گذاری کنید؟

البته اجرای این تصمیمات بسیار دشوار است و ممکن است در جواب بگویید پس کی زندگی کنم؟، اما باید به شما یادآوری کنم که اگر از امروز این سرمایه‌گذاری را انجام دهید، ظرف چند سال آینده می‌توانید نتایج درخشانش را برداشت کنید.

اگر می‌خواهید بدانید چقدر جالب و بدون درد می‌توانید به این مرحله برسید، توصیه می‌کنم کتاب اثر مرکب نوشته دارن هاردی رانه یک‌بار، بلکه چند بار بخوانید!

ببینید چه مواردی وقتتان را طی هفته‌ی پیش به هدر دادند، برنامه‌ای برای حذف یکی از آن‌ها آماده کنید و از زمان آزادشده برای توسعه مهارت‌های معامله‌گری‌تان استفاده کنید.

توانایی شما در منضبط ساختن خودتان باهدف به تعویق انداختن لذت‌های کوتاه‌مدت جهت بهره‌برداری از پاداش آن‌ها در بلندمدت، پیش‌شرط اصلی موفقیت است. “برایان تریسی “

6- بیش‌ازحد به کی و چقدر اهمیت ندهید

اغلب از من می‌پرسند که من چقدر درمی‌آورم و چقدر باید سرمایه‌گذاری کنیم تا بتوانیم سود خوبی از معاملاتمان دربیاوریم؛ اما به‌محض اینکه من از افراد می‌پرسم خودشان در مقام معامله‌گر چقدر درآمد دارند، خیلی زود متوجه می‌شوند روی موارد اشتباهی متمرکزشده‌اند و در حال حاضر هم هیچ سودی به دست نمی‌آورند.

شما نباید ذهنتان را (خصوصاً در شروع فعالیت معامله‌گری در بورس) درگیر سود سالیانه و پس‌انداز موردنیاز جهت ترک شغلتان و تبدیل‌شدن به معامله‌گری تمام‌وقت کنید. این کار شمارا از پیشرفت بازمی‌دارد؛ همچنین فهمیدن اینکه چه مسیر طولانی‌ای در پیش دارید، می‌تواند انگیزه‌ی رشد را در شما بکشد!

 به‌جای تمرکز بر این مسائل، بر روی مشکلات و اشتباهاتی که اکنون با آن‌ها مواجه هستید، وقت بگذارید.

ذهنتان را بر روی کاری که اکنون باید انجام دهید متمرکز کنید و روی مشکلات فعلیتان کارکنید. پیشرفت‌های کوچک شما طی زمان همچون قطره‌هایی تبدیل به دریا خواهند شد. (همان چیزی که دارن هاردی در کتاب خود به نام اثر مرکب از آن یاد می‌کند)

7-مخارج در مقابل درآمد

باور کنید تجملی زندگی کردن، سبک زندگی ثروتمندان نیست! به همان دلیل که وارن بافت اکنون در خانه‌ای زندگی می‌کند که 40 سال پیش آن را خریده است.

یکی دیگر از آیتم‌هایی که در تلاش برای تبدیل‌شدن به یک معامله‌گر تمام‌وقت از قلم می‌افتد، بررسی مخارج در برابر درآمد است. اغلب افراد فقط بر روی کسب پول بیشتر تمرکز می‌کنند درحالی‌که آن روی دیگر سکه کسب سود از معاملات را فراموش می‌کنند:

  • نگاه معمول

تمرکز بر کسب پول بیشتر: درآمد <‌ مخارج = کافی

  • نگاه مخالف

 کنترل هزینه‌هایتان: مخارج > درآمد = کافی

گاهی این دیدگاه من موردانتقاد قرار می‌گیرد اما می‌دانید دلیل اصلی آن چیست؟ دلیلش این است که معامله‌گران برداشت کاملاً اشتباهی از معامله‌گری تمام‌وقت دارند و بر این باورند که معامله‌گران تمام‌وقت کشتی‌های تفریحی شخصی دارند، ماشین‌های آخرین‌مدل می‌رانند و آخر هفته‌ها در فروشگاه‌های مجلل به خرید می‌پردازند! (یک مقدار مثال‌های فرنگی زدیم!)

کنترل مخارج، اغلب به افراد کمک می‌کند سریع‌تر این تغییر را در خود ایجاد کنند و سپس شما در آینده قادر خواهید بود تا سطح زندگی‌تان را بالا ببرید.

8- خطرات معامله‌گری در محیط‌های آزمایشی و دمو

درست است که محیطی برای انجام آزمایشی معاملات وجود دارد اما اغلب افراد بیش‌ازحد نیاز در آن محیط باقی می‌مانند.

بر اساس تجربیات معامله‌گری خودم و معامله‌گرانی که به آن‌ها آموزش داده‌ام، می‌دانم که معامله در فضای دمو اغلب باعث می‌شود افراد الگوهای رفتاری منفی‌ای را در پیش بگیرند که کنار گذاشتن آن‌ها بسیار دشوار خواهد بود.

پیش‌تر در بخش اعضای طلایی سایت، پنج دلیل برای ورشکستگی با حساب آزمایشی  را برایتان شرح دادیم…

وقتی‌که اقدامات و معاملاتتان نتایج واقعی در برندارند، احتمال تکرار اشتباهات و در پیش گرفتن رفتار معامله‌گری بد و نادرست بالا می‌رود. به نظر من، حداکثر 3 تا 6 ماه در محیط آزمایشی معامله کنید تا درک و شناخت خوبی از خم و چم بازار به دست آورید و پس‌ازآن وارد محیط واقعی شوید.

این روند را به خاطر داشته باشید: محیط دمو <‌ شروع با سرمایه اندک < افزایش مبلغ < حسابی که شاهد انباشت سود و موفقیت‌های شماست؛ سپس مطمئن شوید که از همان اولین شکست معاملاتی‌تان درس‌ها و نکات ضروری را یاد گرفته‌اید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز را مشخص کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد امتیاز

امتیازی ثبت نشده است. اولین نفر باشید که امتیاز می‌دهید!

برچسب ها: آموزش بورسمعامله‌گری بورسموفقیت در بورسنکات بورسی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

جستجو برای:
دسته‌ها
  • AI News
  • آرشیو نرم افزار
  • آموزش بورس
  • استراتژی معاملاتی
  • بازار آتی
  • پادکست صوتی
  • پیشگامان بورس
  • تحلیل تکنیکال
  • دانلودهای رایگان
  • دسته‌بندی نشده
  • رها سرمایه تی‌وی
  • روانشناسی بورس
  • سرمایه گذاری
  • عمومی
  • مطالب آموزشی
  • ویدیوی آموزشی
درباره ما
ما در رها سرمایه به رشد فردی شما کمک می‌کنیم، اصول سرمایه‌گذاری و مدیریت مالی فردی را به شما آموزش می‌دهیم و تلاش می‌کنیم دانش خود را با شما به اشتراک بگذاریم.
دسترسی سریع
  • دوره ها
  • مطالب سایت
  • تماس با ما
  • سایت اُشمار
نمادها
تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است -هر گونه کپی گزارش DMCA ارسال می‌شود- طراحی و اجرا [ رهاسرمایه ]
ورود
استفاده از موبایل
استفاده از آدرس ایمیل
آیا هنوز عضو نیستید؟ اکنون عضو شوید
از Google استفاده کنید
یا از شبکه های اجتماعی استفاده کنید
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل
استفاده از آدرس ایمیل
عضویت
قبلا عضو شدید؟ اکنون وارد شوید