معجزه در تحلیل تکنیکال!
قبلا در چندین پست صحبت هایی ایراد شد.. اصولا چرا همه مهارت روانی تکنیکال را خوب بلد هستند ولی ضرر میکنند! از نقش هوش و دانش برای موفقیت در معامله گری گفتیم.. و در پایان برایتان از اصل ماجرا صحبت کردیم.. اما به دلیل اهمیت موضوع و اینکه یک منطق پایه ای هست تصمیم داریم به عنوان حسن ختام مطلب را بیشتر برایتان باز کنیم..
یقینا نقش آگاهی و دانش نه در بازار بورس بلکه در هر تجارتی بسیار مهم است.. اما بگذارید صادقانه خدمتتان عرض کنم، موفقیت در هر تجارتی 80 درصد روانی و تنها 20 درصد وابسته به فراگیری مهارت و دانش آن است! این حقیقت در بازارهای مالی نیز وجود دارد اما با یک تفاوت اساسی.. که از این تفاوت در ادامه با هم صحبت می کنیم..
معجزه در تحلیل تکنیکال
یک معامله گر می تواند با سطح دانش متوسط از تحلیل تکنیکی یا بنیادی بازار، در صورتی که کنترل روحی خود را از دست ندهد، در بازار سود کند..
عکس مطلب فوق نیز صادق است.. حتی اگر پیشرفته ترین ابزار ترید را هم در اختیار داشته باشید اما بر خودتان کنترل نداشته باشید مطمئنا بازنده هستید.. نکته بسیار مهم در بازارهای مالی این است که امکان دارد یک معامله گر قبل از اینکه یک معامله پرسود نصیب او شود متوجه چندین معامله زیان ده پشت سر هم شود..!
این اتفاق به مراتب در بازار اتفاق می افتد.. اما این تعداد چندین معامله زیان ده پشت سر هم با رعایت تکنیک های مدیریت دارایی و رعایت حد ضرر حساب را از خطر کال مارجین شدن حفظ می کند.
مدیریت سرمایه به دو بخش تقسیم می شود: مدیریت روانی و مدیریت ریسک.. مدیریت ریسک در حقیقت یکی از زیر مجموعه های عوامل روانی است.
بگذارید از یک تفاوت اساسی که در ابتدا به آن اشاره شد صحبت کنیم.. میزان وقت و انرژی که شما برای کسب موفقیت در تجارت می گذارید احتمالا رابطه مستقیمی در پیشرفت مالی شماست ولی این فرضیه در بازارهای مالی جواب نمی دهد..!یک تریدر ممکن است ساعت ها بازار را تحلیل کند و روزها به ترید بپردازد اما میزان پیشرفت مالی که پیدا می کند مثبت که نبوده هیچ، حتی منفی باشد..!
به عبارت دیگر معامله گری نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد چرا که زمان های زیادی در بازار پیش می آید که شما صرف گذاشتن وقت و تحلیل بازار و انجام معاملات، ممکن است نتیجه مادی مثبتی نداشته باشید.
پس یک معامله گر موفق علی رغم معاملات ضرر ده اعتماد به نفس خود را حفظ می کند تا بازار با استراتژی ترید او همسو شده و ضمن جبران ضررهای اندک حاصل از معاملات قبل، حساب را به برایند مثبت برساند.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
امتیاز را مشخص کنید
میانگین امتیاز / 5. تعداد امتیاز
امتیازی ثبت نشده است. اولین نفر باشید که امتیاز میدهید!
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.